Sunday , December 4 2022

LUNGU: Nu se mai oprește apa caldă în tot orașul în această vară. Sucevenii vor beneficia de căldură și apa caldă în sezonul rece 2021-2022

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a avut miercuri dimineață discuții cu Comitetul Director al societăților comerciale Bioenergy și Thermonet, care asigură producerea, furnizarea și distribuția agentului termic în municipiul Suceava.

”Am avut o întâlnire cu Comitetul de conducere, reprezentat inclusiv din acționari, ai societăților Bioenergy și Thermonet care asigură producerea, furnizarea și distribuția energiei termice în orașul nostru. Am discutat strategia pentru asigurarea încălzirii și a apei calde în sezonul rece 2021-2022, programul de reparații în acest an. De asemenea am trecut în revistă proiectul pe care îl are pregătit municipalitatea suceveană pentru atragerea de fonduri europene în vederea finalizării reabilitării punctelor termice și rețelelor termice principale și secundare”, a declarat primarul Ion Lungu.

În urma discuțiilor purtate, s-a stabilit ca sucevenii să beneficieze  de apă caldă toată vara și că vor fi doar opriri punctuale pentru lucrări de reparații.


De asemenea, primarul Ion Lungu a dat asigurări că sucevenii vor beneficia de căldură și apa caldă în sezonul rece 2021-2022. (O.S.)

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …