Tuesday , August 16 2022

Lungu: „Nu este cazul să ne relaxăm. Pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut”

Primarul Sucevei Ion Lungu este îngrijorat pentru că la nivelul municipiului reședință de județ a apărut o anumită atitudine de „relaxare” față de măsurile anti-COVID-19. „Am văzut un soi de relaxare și nu cred că este cazul. Pericolul nu a trecut”, a spus Ion Lungu în conferința de presă de miercuri, 3 martie. În aceste condiții, el a făcut din nou un apel către cetățeni pe care-i roagă să respecte regulile avertizându-i că la nivel național deja a fost tras semnalul de alarmă privind apariția valului trei al pandemiei.

„A fost tras deja semnalul de alarmă la nivel național privind apariția valului trei al pandemiei. Știu că deranjez, dar atenționez încă o dată să respectăm regulile purtarea măștii, distanțarea socială, igiena personală”, a spus Ion Lungu. primarul a ținut să specifice că regulile respective sunt valabile inclusiv pentru cei care s-au vaccinat.

„Nu înseamnă că dacă te-ai vaccinat nu mai trebuie să porți mască. Dacă nu riști să te îmbolnăvești tu, totuși riști să dai virusul mai departe”, a spus Ion Lungu. De asemenea, primarul Sucevei a declarat, în conferința de presă de miercuri, 3 martie, că rata de infectare cu noul coronavirus în municipiul Suceava este de 2,26 cazuri la mia de locuitori și face un apel să se facă toate eforturile ca municipiul să rămână în acest „scenariu galben” în primul rând pentru elevii care merg la școală. (D.P.)

Vezi si

Doi tineri de 18 ani care au tras o țeapă de 25 de lei unui taximetrist, prinși de polițiști după o scurtă urmărire prin centrul Sucevei 

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01:30, un bărbat de 44 ani, taximetrist, …