Thursday , February 9 2023

LIDER – 20 de ani dedicați producției și distribuției materialelor de construcții, protecției mediului și comunității sucevene

LIDER a sărbătorit vineri, 9 decembrie a.c., 20 de ani de activitate în cadrul unui eveniment organizat pentru angajați și parteneri de afaceri, oameni care au contribuit la succesul și longevitatea firmei. Peste 150 de invitați au fost răsfățați cu muzică, dans, surprize, cadouri și bucate alese, la petrecerea ”Lider 20 de ani”, care a avut loc la Jeni Palace.

Au încins atmosfera de sărbătoare o serie de artiști de marcă, precum trupa Fly Project, Bogdan Mălăele, Trupa Nouă, Mydas Neomagie, dar și trupe de dans modern și popular. Evenimentul a fost găzduit și prezentat de Liviu Frățilă, care a antrenat invitații cu diferite concursuri tematice, finalizate cu diplome și premii.

Petrecerea care a marcat cei 20 de ani de muncă, dezvoltare și inovație în cadrul LIDER a fost o răsplată binemeritată pentru toți cei care au făcut echipă în efortul de a menține poziția fruntașă pe piața de producție și distribuție a materialelor de construcții.

Grupul de firme LIDER, www.liders.ro, având sediul în Suceava, a fost înființat la sfârșitul anului 2002, de către cei doi fondatori – Mihai Cocoș și Daniel Perju. Perspectiva înființării acestor societăți a fost dezvoltarea producției și vânzării materialelor de construcții de ultimă generație.

”Datorită succesului pe piață și a experienței acumulate, cu o cifră de afaceri de peste 22,5 milioane de euro în 2022, reușim să livrăm către clienții noștri o gamă întreagă de produse sub brandul Lider, cum ar fi profile gips-carton și accesorii, termobeton, produse termoizolante, accesorii termosistem, profile pentru tencuieli, adezivi, folii sub acoperiș și accesorii acoperiș, pe întreg teritoriul României.

Pe lângă performanțele profesionale, grupul de firme Lider, format din companiile Lider Servicii, Lider Steel și Lider Plast, s-a focusat foarte mult și asupra protecției mediului înconjurător, folosind în procesele de producție și distribuție materiale reciclate, energie verde și autovehicule nepoluante. Din 2020, întreaga echipă de vânzări utilizează vehicule hibride, cu impact redus asupra mediului, iar până în 2024 toate vehiculele de transport ale companiei vor corespunde cu cele mai înalte standarde privind normele de poluare.

Nu am uitat niciodată comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și, pe lângă protejarea mediului înconjurător, am susținut în permanență sportul local, activitățile artistice și asociațiile caritabile. Ne dorim să investim în continuare în Suceava și, pe lângă cei 15.000 de metri pătrați de spații de producție și logistice, anul viitor finalizăm un nou sediu de birouri, cu standarde înalte de performanță privind emisiile de carbon, și începem o nouă investiție în  producție, cu o hală nouă, de 1.100 de metri pătrați, care va asigura extinderea capacităților noastre de producție și a gamei de produse”, a punctat Mihai Cocoș, manager comercial Lider, care a transmis mulțumiri tuturor clienților și partenerilor care i-au susținut și le-au oferit încrederea lor, promițând ca nici pe viitor să nu-i dezamăgească, ci să îmbunătățească standardalele serviciilor și produselor. (O. N.)

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …