Saturday , August 6 2022

Liceul “Iorgu Vârnav Liteanu” din Liteni va beneficia de un nou corp de clădire

Lucrările au început în baza unui proiect în valoare de peste 6,5 milioane de lei din fonduri europene, a anunțat primarul Tomiță Onisii. Clădirea va avea o suprafață de 1.800 de metri pătrați, desfășurați pe două nivele

Liceul Tehnologic “Iorgu Vârnav Liteanu” din orașul Liteni va beneficia de un nou corp de clădire, în baza unui proiect în valoare de peste 2,3 milioane de euro, finanțat prin Programul Operațional Regional, axa 10, a anunțat primarul Tomiță Onisii.

Clădirea, cu o suprafață de 1.800 de metri pătrați, desfășurați pe două nivele va avea două ateliere, laborator de specialitate, șase săli de clasă, sală pentru profesori, cabinet medical, spații auxiliare didactice și tehnice. Prin același proiect se vor achiziționa piese de mobilier școlar, precum și echipamente tehnice și IT. Termenul de execuție este de 16 luni, a precizat primarul Onisii.

Asfaltări pe strada Siretului și în satul Siliștea

De asemenea, în orașul Liteni se continuă două programe de asfaltare, pe o lungime de aproximativ 10 kilometri, pe strada Siretului și în satul Siliștea, acolo unde se lucrează totodată la rigole, la ridicarea capacelor de canal, urmând ca în cel mai scurt timp să se toarne și stratul final de asfalt.

Totodată, se lucrează la modernizarea bazei sportive și la construcția unei noi săli de sport în orașul Liteni. (D.C.)

Vezi si

test, depistare, coronavirus, Obiectiv

Mai puține infectări COVID în județul Suceava: 119 cazuri în ultimele 24 de ore și 133 de bolnavi internați

119 cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în …