Sunday , January 29 2023

La deschiderea anului scolar, Flutur a primit mascota Special Olympics 2011 de la elevii medaliati

Pre[edintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, la deschiderea anului [colar la [coala special\ din Suceava, dorind s\ transmit\ astfel un semnal privind importan]a pe care administra]ia local\ o acord\ [colilor speciale
Cei patru elevi suceveni medalia]i la Jocurile Mondiale de Var\ Special Olympics 2011 pentru persoane cu dizabilit\]i, desf\[urate la Atena, au oferit, luni, mascota competi]iei, la deschiderea anului [colar, pre[edintelui Consiliului Jude]ean Suceava, Gheorghe Flutur.
Pre[edintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a participat, luni, la deschiderea anului [colar, la [coala special\ din Suceava, a declarat c\ a dorit s\ transmit\ astfel un semnal privind importan]a pe care administra]ia local\ o acord\ [colilor speciale.
El s-a pronun]at pentru o mai strâns\ rela]ie între familie, profesori [i comunitatea local\, ar\tând c\ la [coala special\ din Suceava înva]\ 600 de elevi din toate localit\]ile jude]ului, iar prim\riile localit\]ilor de unde ace[ti elevi provin ar trebui s\ fie mult mai interesate de soarta acestor copii.
“Sunt copii foarte buni, iar aceast\ [coal\ are rezultate bune”, a spus Flutur, care a men]ionat c\ absolven]ii acestei [coli sunt califica]i în diverse meserii, cum ar fi tâmpl\ria sau croitoria [i se integreaz\ în societate.
El a dat asigur\ri c\ CJ Suceava va asigura în continuare finan]area acestei institu]ii astfel încât unitatea s\ func]ioneze în condi]ii normale.
Pre[edintele CJ Suceava a primit din partea celor patru elevi care au câ[tigat medalii la Jocurile Mondiale de Var\ Special Olympics 2011 pentru persoane cu dizabilit\]i, organizate la Atena, mascota competi]iei cu sloganul “I’m in!”.
Cei patru elevi ai [colii speciale din Suceava care au participat în aceast\ var\ la Special Olympics la Atena au ob]inut o medalie de aur, dou\ de argint [i dou\ de bronz.

Vezi si

Amenzi de 10.000 de lei, aplicate unui tânăr de 20 de ani din Mălini prins că transporta ilegal cherestea de 1.100 lei

Vineri dimineață, la Vadu Moldovei, polițiștii au oprit pentru control  o autoutilitară ce transporta material …