Monday , May 10 2021

La câteva zile după deschidere, programul de alergat pe stadionul Areni va fi modificat

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut unele precizări referitoare la redeschiderea pistei de alergării pe stadionul Areni. în conferința de presă de miercuri, 1 iulie, edilul a spus că a avut multe solicitări pentru alergarea pe stadion. Ca să vină în întâmpinarea cetățenilor care manifestă un grad mai mare de interes în acest sens, el a spus că alergarea este permisă în grup de cel mult șase persoane. „începând de mâine (joi, 2 iulie – n.r.) se organizează această activitate pe stadion cu verificarea temperaturii la intrare, cu res­pectarea numărului maxim de șase persoane și respectarea distanțării”, a declarat primarul. El a menționat că programul începe de la ora 7:00 și se încheie la ora 22:00.

Stadion, Areni, Obiectiv, Suceava

Având în vedere că și echipa de fotbal a anunțat că va începe antrenamentele din 8 iulie, Ion Lungu a mai spus că va trebui făcută programare pentru că nu pot fi simultane antrenamentul echipei de fotbal și alergarea pe pista stadionului. Prin urmare este posibil ca programul de la ora 7:00 la ora 22:00 să fie modificat după data de 8 iulie.

Primarul a mai spus că a primit și o solicitare de la școala nr.3 privind deschiderea bazinului de înot, dar că va solicita avizul DSP Suceava în această privință, însă despre cei de la LPS și echipa de handbal edilul a spus că vor începe antrenamentele fără a menționa vreun aviz necesar de la DSP. (D.P.)

 

Vezi si

Azi încep înscrierile pentru concursul național de Titularizare 2021

Azi este prima zi a etapei de înscriere la Concursul național pentru ocuparea posturilor/catedrelor declarate …