Wednesday , February 1 2023

Joi, 25 iunie, pe porţiunea de bulevard dintre Nordic şi Catedrală se va turna stratul de binder

Această porţiune de bulevard a fost frezată, iar după turnarea stratului de binder, se vor ridica capacele de canal pentru ca mai apoi să se toarne stratul de uzură pe întreg bulevardul George Enescu 

 lungu bilant 2014 [800x600]


Turnarea stratului de binder (strat de beton asfaltic, care face legătura între fundaţia drumului şi stratul de uzură) pe bulevardul George Enescu, pe porţiunea dintre Nordic şi Catedrală se va efectua săptămâna aceasta. Din cauza faptului că miercuri începe evenimentul “Zilele Sucevei” şi este şi hramul Mănăstirii “Sfântul Ioan”, turnarea stratului suport de asfalt va începe joi, 25 iunie a.c. Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu această porţiune de bulevard a fost frezată, iar după turnarea stratului de binder, se vor ridica capacele de canal pentru ca mai apoi să se toarne stratul de uzură pe întreg bulevardul George Enescu.
“Vom demara lucrările de asfaltare pe bulevardul George Enescu, pe porţiunea nemodernizată cuprinsă între fostul Centru de Calcul Nordic şi Catedrala “Naşterea Domnului”, unde s-a frezat. Trebuie să fim atenţi la ziua de miercuri, când traficul rutier va fi aglomerat, pentru că nu dorim să afectăm nici într-un fel acest eveniment”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. (I.G.N.)

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …