Tuesday , July 5 2022
Breaking News

ISJ Suceava a modificat durata contractului individual de muncă pentru 166 de cadre didactice calificate

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că pentru 166 de cadre didactice din județul Suceava s-a propus modificarea duratei contractului individual de muncă din durata determinată de un an în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului, începând cu anul școlar 2022-2023, în condițiile art. 93^1. Este vorba despre cadre didactice calificate care au promovat concursul național de Titularizare cu nota/ media de cel puțin 7 și cele care urmează să susțină examenul de Definitivat sau l-au promovat deja.

O treime dintre acestea – 47 din totalul de 166 – sunt educatoare, iar alte 41 sunt învățătoare. În listă mai apar profesori de educație fizică, limba engleză, biologie, matematică, de pregătire-instruire practică, dar și profesori de silvicultură și profesori-educatori.

Emiterea și comunicarea deciziilor privind modificarea duratei contractului individual de muncă se vor realiza până pe 25 martie.

La nivelul județului Suceava, pentru mișcarea personalului didactic din acest an au fost puse la dispoziție peste 1.500 de posturi, dintre care 119 pe perioadă nedeterminată și alte 516 pentru suplinire calificată. Lista finală, reactualizată, cu posturile didactice/ catedrele vacante/ rezervate pentru concursul național de Titularizare 2022  va fi publicată pe 5 mai. (O. NUȚU)

Vezi si

Sunt alții care se pricep la promisiuni mai bine decât oficialii noștri. Ucrainenii iar l-au informat pe prefectul Sucevei că termină îndată punctul de frontieră de la Vicov

Punctul de trecere a frontierei de la Vicov va fi deschis pe 20 iulie pentru …