Friday , June 2 2023

ISJ Suceava a modificat durata contractului individual de muncă pentru 166 de cadre didactice calificate

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a informat că pentru 166 de cadre didactice din județul Suceava s-a propus modificarea duratei contractului individual de muncă din durata determinată de un an în contract individual de muncă pe durata de viabilitate a postului, începând cu anul școlar 2022-2023, în condițiile art. 93^1. Este vorba despre cadre didactice calificate care au promovat concursul național de Titularizare cu nota/ media de cel puțin 7 și cele care urmează să susțină examenul de Definitivat sau l-au promovat deja.

O treime dintre acestea – 47 din totalul de 166 – sunt educatoare, iar alte 41 sunt învățătoare. În listă mai apar profesori de educație fizică, limba engleză, biologie, matematică, de pregătire-instruire practică, dar și profesori de silvicultură și profesori-educatori.

Emiterea și comunicarea deciziilor privind modificarea duratei contractului individual de muncă se vor realiza până pe 25 martie.

La nivelul județului Suceava, pentru mișcarea personalului didactic din acest an au fost puse la dispoziție peste 1.500 de posturi, dintre care 119 pe perioadă nedeterminată și alte 516 pentru suplinire calificată. Lista finală, reactualizată, cu posturile didactice/ catedrele vacante/ rezervate pentru concursul național de Titularizare 2022  va fi publicată pe 5 mai. (O. NUȚU)

Vezi si

FOTO – Peste 600 de copii au petrecut o zi extraordinară la Solonețu Nou, oferită de Uniunea Polonezilor din România

 Pornind de la convingerea că trebuie acordată o atenție deosebită copiilor care reprezintă generația de …