Tuesday , November 29 2022

Ion Lungu se declară susţinătorul lui Ponta la funcţia de preşedinte

Lungu 8 apr 2014 [800x600]

Primarul Sucevei a declarat că rămâne în continuare independent, dar că este într-o relaţie de colaborare cu PSD 
Primarul independent al municipiului Suceava, Ion Lungu, a recomandat, ieri, în conferinţă de presă, locuitorilor reşedinţei de judeţ ca să voteze la preşedinţia României cu premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, arătând între altele că „a ajutat oraşul nostru ori de câte am apelat la dumnealui” şi că este nevoie în continuare ca oraşul să fie ajutat.
Ulterior, în aceeaşi conferinţă de presă, el a dat citire unui mesaj despre care a spus că l-a făcut integral. „Dragi suceveni, în calitate de primar independent sprijin candidatura la preşedinţia României a domnului Victor Ponta, datorită faptului că a ajutat oraşul nostru ori de câte ori am apelat la dumnealui. El este garanţia că oraşul nostru va primi şi în continuare sprijin de la autorităţile centrale. Victor Ponta este candidatul care are experienţa necesară unui viitor preşedinte având în vedere faptul că a confirmat ca prim ministru. Mergeţi al vot pe data de 2 şi 16 noiembrie şi vă recomand să votaţi pe cel care sprijină oraşul nostru. şi eu votez Victor Ponta. Cu stimă şi respect, Ion Lungu”, este mesajul primarului Ion Lungu transmis sucevenilor, în legătură cu opţiunea sa faţă de candidaturile la funcţia de preşedinte al României.
De altfel, marţi seara, în mai multe zone ale municipiului reşedinţă de judeţ au fost puse bannere electorale pe care Ion Lungu apare împreună cu preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi de candidatul Victor Ponta, toţi trei sub sigla PSD. Intrebat apoi în conferinţa de presă cu privire la demersul său cu puternic iz electoral, Ion Lungu a răspuns că rămâne în continuare independent, dar că este într-o relaţie de colaborare cu PSD. (D.P.)

Vezi si

Premierul Nicolae Ciucă : La Mulți Ani, frumoasă Bucovină! La mulți ani, tuturor românilor bucovineni!

La 104 ani de la unirea Bucovinei cu Țara, premierul Nicolae Ciucă a transmis un …