Thursday , February 2 2023

Investiții de 150.000 euro la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți, în cadrul proiectului ”Egger adoptă o școală”

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Rădăuți anunță investiții de 150.000 euro în acest an, bani proveniți din sponsorizări ce urmează a fi acordate în cadrul proiectului ”Egger adoptă o școală”.

”Alături de noi s-a aflat, în ultimii ani, Egger România SRL, cel mai constant partener, un partener care a înțeles nevoile școlii și care ne-a sprijinit de-a lungul timpului în realizarea proiectelor menite să îmbunătățească actul didactic din școala noastră. Cu bucurie, dorim să vă anunțăm că Egger România SRL, în urma discuțiilor cu administrația locală, reprezentată de domnul primar Bogdan Loghin, a inclus în bugetul de sponsorizări pentru anul 2023, proiectul <Egger adoptă o școală>, proiect ce presupune investiții de 150.000 de euro”.

Drept urmare, pe parcursul acestui an, vor fi amenajate două săli de clasă și a două grupuri sanitare în corpul D, un teren multisport, va fi realizată o construcție modulară ce va deservi un laborator de științe și un laborator fonic pentru învățarea limbilor moderne și vor fi achiziționate trei imprimante necesare desfășurării activității școlare. Acest proiect se adaugă celorlalte sponsorizări pe care Egger România SRL le-a făcut de-a lungul timpului. Anul trecut a fost amenajat un laborator de informatică în valoare de 27.000 de euro, au fost parchetate 6 săli de clasă, a fost achiziționate, tot din sponsorizări, mobilier școlar și o imprimantă color. (O. N.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …