Friday , April 9 2021

Informatică aplicată pentru logistică și lanțuri de aprovizionare, un nou program de licență în cadrul Facultății de Ştiințe Economice de la USV

Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava a inițiat procedurile pentru înființarea unui nou program de studii de licență, de data aceasta în cadrul Facultății de Ştiințe Economice și Administrație Publică. Senatul USV a aprobat, în data de 25 februarie, inițierea de principiu a programului Informatică aplicată pentru logistică și lanțuri de aprovizionare.

De la începutul acestui an, universitarii suceveni au anunțat alte câteva noutăți în oferta programelor de studii, unele dintre ele urmând a fi disponibile în sesiunea de Admitere 2021, din luna iulie a.c. Amintim că programul de licență Robotică, din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management, a primit autorizare de funcționare provizorie, pentru învățământ cu frecvență, cu o capacitate de 45 de studenți/an. Un nou program de studii de masterat urmează a fi înființat în cadrul Departamentului de Ştiințe Umane și Social Politice al Facultății de Istorie și Geografie, denumit Etică aplicată în organizații și audit etic. De asemenea, în oferta de școlarizare a USV pentru Admiterea 2021 apar, ca noutate, programele de licență Drept european și internațional, Tehnică dentară, Biologie, Biochimie, Robotică, Limba și literatura chineză-O limbă și literatură modernă (franceză-engleză)/ Limba și literatura română, Cinematografie, fotografie, media-Comunicare audio-vizuală: scenaristică, publicitate-media și Educație timpurie. La studiile de masterat noutățile constau în specializările Politici publice în sănătate, Nutriție și recuperare medicală, Inginerie mecanică asistată de calculator, Istorie: permanențe, interferențe și schimbare, Managementul serviciilor sociale și securității comunitare, Comunicare, media și industriile creative și Resilience in Education. (O. NUȚU)

 

Vezi si

CSU Suceava a obținut o nouă victorie în Liga Națională după o secetă de două luni

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a câștigat vineri, în fața celor de la CSM Bacău, …