Sunday , April 11 2021

Încercând să scape de polițiștii care-l urmăreau, un tânăr beat și fără permis a ajuns cu mașina în albia pârâului Putna

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01:00, patrula  din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce efectua activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Putna, pe DC Putna, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi. Conducătorul vehiculului nu s-a conformat semnalului de oprire efectuat de către polițistul rutier, continuându-și deplasarea în viteză. S-a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, ocazie cu care în zona cunoscută cu denumirea locală ,,Putnișoara” din comuna Putna, în albia pârâului Putna, mascat în vegetația forestieră, a fost identificat autoturismul marca Audi.  La volanul autoturismului a fost identificat T. Nicolae, de 25 ani, din com. Putna, care, fiind verificat în bazele de date s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost prelevate mostre biologice  în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului‟.

Vezi si

VIDEO Proclamația de la Cristești: ”Cerem garanții pentru finanțarea autostrăzilor Moldovei, nu doar vorbe și promisiuni”

Sâmbătă a avut loc un marș motorizat organizat de asociațiile ”Împreună pentru A8 și noi, …