Saturday , March 25 2023

În doar două ceasuri, polițiștii din Vatra Dornei au dat 22 de amenzi și au reținut 8 permise de conducere

Având în vedere accidentele rutiere care au avut loc la începutul lunii ianuarie 2023 în zona  Vatra Dornei, toate având ca principală cauză  nerespectarea regimului legal de viteză, marțI, 31 ianuarie, în data de 31.01.2023, între orele 11:00 – 13:00, Poliția municipiului Vatra-Dornei a  organizat și executat o acțiune pentru descurajarea și depistarea șoferilor indisciplinați.

Au participat patru lucrători de poliție rutieră care au aplicat  22  de amenzi, în valoare de 17.980 lei. 12 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză, 5 pentru circulație pe sensul opus, una pentru depășire neregulamentară, iar un șofer a fost amendat pentru neportul centurii de siguranță, iar altul pentru defecțiunile tehnice ale mașinii.

Au fost controlate în total 26 de mașini, șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilometru. Au fost reținute 8 permise de conducere (2 pentru nerespectarea regimului de viteză, 5 pentru circulație pe sensul opus șI unul pentru depășire neregulamentară). (O.S.)

Vezi si

TÂRGUL DE PAȘTI, în perioada 6 – 14 aprilie 2023, pe Esplanada din centrul Sucevei

Consiliul Județean Suceava, prin Centrul Cultural ”Bucovina”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Suceava, organizează în …