Sunday , July 21 2024

Hotii au dat iama prin magazinele din centrul orasului in noaptea de marti spre miercuri

N dintr-un magazin de pe strada Ciprian Porumbescu s-au furat ]ig\ri [i rachiu, iar din altul, de pe strada {tefan cel Mare, ho]ii s-au aprovizionat cu telefoane mobile, modem-uri [i monitoare LCD

Miercuri diminea]\. dup\ ora 7.00, Nelu T. de 43 ani din municipiul Suceava a sesizat faptul c\ în noaptea de mar]i spre miercuri, persoane necunoscute au p\truns prin efrac]ie într-un magazin alimentar de pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Suceava, de unde au furat 270  pachete de ]ig\ri,  o sticl\ de b\uturi alcoolice [i suma de 300 lei, cauzând un prejudiciu firmei în valoare total\  de 5000 lei.
Ho]ii au dislocat gratiile unei ferestre din spatele magazinului dup\ care au for]at geamul tip termopan, p\trunzând în interior de unde au luat ce au apucat.
~n aceea[i zi, pe la ora 9.00, Mihaela I. de 38 ani din municipiul Suceava a sesizat faptul c\ în aceea[i noapte, persoane necunoscute au p\truns prin efrac]ie în sediul unei alte societ\]i comerciale de pe strada {tefan cel Mare din Suceava, ce are ca obiect de activitate comercializarea de telefoane mobile, accesorii [i servicii GSM, de unde au sustras [ase telefoane mobile, [ase modem-uri dar [i dou\ monitoare LCD de 20 inch. Cu ocazia cercet\rii la fa]a locului s-a stabilit faptul c\ în noaptea de 19-20.10.2010, autorii furtului au for]at  geamul termopan, la nivelul sistemului de asigurare, de la balconul unit\]ii dup\ care au p\truns în unitate, au asigurat u[a principal\ de acces prin interior [i au sustras bunurile anterior men]ionate.
Cercet\rile sunt continuate `n ambele cazuri sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de furt calificat, în vederea identific\rii autorilor [i recuper\rii prejudiciului. (O.S.)

Vezi si

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat din Câmpulung care și-a lovit iubita

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.37, polițiștii din Câmpulung Moldovenesc au fost …