Tuesday , December 5 2023

Haine și încălțăminte contrafăcute, în valoare de 44.600 lei, confiscate de polițiștii suceveni

În perioada de 18-19.05.2022, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Suceava pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală, ocazie cu care au fost verificate 8 societăți comerciale și constatate 2 infracțiuni. În cadrul acțiunii polițiștii au ridicat bunuri în valoare de 44.600 lei.

Astfel, joi 19 mai, la punctul de lucru al unei societăți comerciale polițiștii au constatat faptul că, se ofereau spre comercializare obiecte vestimentare și încălțăminte inscripţionate cu mărci cunoscute, fără a se deţine certificate de calitate sau conformitate, existand suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,punerea în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”, iar bunurile în valoare de 42.800 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

Vezi si

Conferințe ”Drogul, calea spre infern”, marți, în Suceava și Rădăuți

Baroul Suceava, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Suceava și Inspectoratul Școlar Județean Suceava, continuă …