Tuesday , April 23 2024

Gheorghe Flutur anunță lucrări de asfaltare și modernizare a mai multor drumuri naționale din județ (VIDEO)

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat, joi, că au început lucrări de modernizare pe mai multe tronsoane din  DN17, DN2E și DN2K.

„Ca urmare a demersurilor pe care le-am făcut, a început modernizarea pe mai multe tronsoane de Drumuri Naționale. Astfel, au început deja lucrările de modernizare pe DN17 tronsonul Ilișești- Suceava. Într-o primă etapă vor fi incluse și alte lucrări pe DN17 la Iacobeni, precum și pe DN2E Vicovu de Sus – Vicovu de Jos care urmează să deservească Punctul de Trecere a Frontierei Vicov – Crasna și pe DN 2K între orașele Solca și Milișăuți”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

De asemenea, șeful administrației județene sucevene a dat asigurări că cei de la Drumuri Naționale vor continua lucrările și pe alte tronsoane de drum din județ.

„Circulați cu atenție!” este și avertismentul celor de la direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași după ce au anunțat, în prealabil, pe contul de facebook că au început lucrările de așternere a covorului asfaltic pe DN 17, între localitățile Șcheia și Ilișești, județul Suceava. „Pentru a reduce cât mai mult disconfortul în trafic, lucrările vor fi executate preponderent pe timp de noapte. Traficul rutier se desfăşoară pe un sens, alternativ, dirijat de piloți”, se precizează în informarea postată miercuri seară pe contul de facebook al DRDP Iași.

Anterior, conform sursei citate, se arăta că sunt în desfășurare lucrări de reabilitare a podului de pe DN 2H, Milișăuți, dar și o așa numită „Microfrezare a suprafeței asfaltice” în vederea creșterii rugozității pe DN 17, Pasul Mestecăniș, iar miercuri dimineață o cosire mecanizată a vegetației pe DN 17, Argestru și între Fălticeni și Cumpărătura.

Din câte se pare, lucrările de întreținere multianuală – covor asfaltic executat la cald – au început pe DN 17, KM 236+650-250+150, între localitățile Ilișești și Șcheia, încă din data de 14 iunie. Într-o primă fază, au fost executate lucrări de tratare a tasărilor și încă de marți traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ, dirijat de piloți (D.P.)

Vezi si

Fără permis și extrem de beat, un bărbat de 45 de ani a furat o mașina și a ajuns cu ea într-un șanț

Duminică, la ora 16.57, H. Ionel (45 de ani), din Marginea, în timp ce conducea …