Wednesday , May 18 2022

Foresta a încheiat turneul din Croația pe ultimul loc. “Galben-verzii” n-au marcat niciun gol în cele patru meciuri disputate

In meciul pentru locurile 7-8, echipa suceveană a pierdut, vineri, în fața muntenegrenilor de la FK Iskra Danilovgrad cu scorul de 0-1.  

Foresta a terminat turneul din Croația pe ultimul loc, după ce a pierdut vineri, în fața celor de la FK Iskra Danilovgrad, cu scorul de 0-1.

Ocupanta locului 5 în prima ligă din Muntenegru și-a asigurat victoria printr-un gol marcat de Mihailo Perovic, la jumătatea reprizei secunde.

Formația suceveană și-a încheiat astfel participarea la Arena Cup, cu un bilanț de trei înfrângeri, o remiză și fără să marcheze măcar un gol.

0-2 cu NK Sibenik (Croația), 0-1 cu NK Istra (Croația) și 0-0 cu OFK Zarkovo (Serbia), în faza grupelor, și 0-1 cu NK Iskra (Muntenegru), în meciul pentru locurile 7-8, sunt rezultatele înregistrate de “galben-verzi” în turneul de pe malul Adriaticii.

Delegația Forestei se va întoarce la Suceava în cursul zilei de sâmbătă, cu autocarul pus la dispoziție de firma Tarsin. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …