Friday , May 24 2024

Flutur se declara nemultumit de modul in care se reconstruiesc casele sinistratilor de la Patrauti

N „Pentru P\tr\u]i, c\ut\m un depozit de poft\ de lucru”, a declarat, ieri, pre[edintele Consiliului Jude]ean Suceava, Gheorghe Flutur, ad\ug=nd c\ `n alte p\r]i este invitat s\ participe la sfin]irea caselor pentru sinistra]i iar de la P\tr\u]i a primit numai pl=ngeri [i tot felul de justific\ri ca s\ nu `nceap\ lucrarea
Pre[edintele Consiliului Jude]ean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat nemul]umit de modul `n care `n unele comune din jude]ul Suceava decurg lucr\rile de construire a unor case noi pentru sinistra]i. {eful administra]iei jude]ene a dat ca exemplu autorit\]ile din comuna P\tr\u]i despre care a spus c\ ar avea nevoie de „poft\ de lucru” pentru a urgenta lucr\rile de reconstruc]ie a caselor distruse de inunda]iile din aceast\ var\. Preciz\m c\ afirma]iile lui Gheorghe Flutur au fost f\cute `n contextul `n care, zilele trecute, viceprimarul din P\tr\u]i, Vasile Breab\n, s-a declarat nemul]umit de faptul c\ Guvernul a dat `n aceast\ comun\ doar 30% dintre materialele necesare pentru reconstruc]ia a 18 case distruse de inunda]ii. ~n schimb, `n cursul zilei de joi, Gheorghe Flutur a declarat c\ la P\tr\u]i s-au trimis toate materialele necesare pentru `nceperea lucr\rilor de reconstruc]ie a caselor. „Ei nu au poft\ de lucru. Asta este problema. Poate c\ut\m un depozit de poft\ de lucru pentru P\tr\u]i. S\ m\ ierte Dumnezeu. Le-am dat c=te 50 de milioane de lei vechi pentru fiecare cas\ pentru manoper\. Acum le mai d\m `nc\ 50 de milioane de lei vechi de fiecare cas\ de la Romgaz, dar le trebuie pu]in\ poft\ de lucru. De ce la D\rm\ne[ti este poft\ de lucru, iar la P\tr\u]i nu este? Poate import\m”, a declarat Gheorghe Flutur, ad\ug=nd c\ `n timp ce la P\tr\u]i sunt mai mult nemul]umiri [i justific\ri pentru ne`nceperea lucr\rilor, `n alte localit\]i autorit\]ile locale sunt aproape de finalizarea caselor. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Două noi locuri de joacă în cartierul George Enescu. Lucian Harșovschi: Pentru mine, promisiunea devine obligație! Continuăm!

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat darea în folosință a două noi locuri de …