Wednesday , November 29 2023

FLUTUR: Mi-am onorat două promisiuni importante față de dorneni: reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, că la Vatra Dornei pregătirile pentru Ziua Bucovinei sunt în toi, iar parteneriatul Consiliului Județean Suceava cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților și cu Primăria Vatra Dornei ”a funcționat perfect”.
Conform președintelui CJ, acum se lucrează la amenajarea spațiului din spatele Cazinoului, se amenajează alei care să facă legătura dintre clădirea Cazinoului și Izvorul Sentinela, urmând ca în primăvară să se realizeze amenajări mai ample. În interiorul Cazinoului se lucrează la mobilarea încăperilor cu mobilier adecvat, sobru, elegant. Consiliul Județean Suceava, prin Muzeul Național al Bucovinei, a început amplasarea expoziției excepționale care prezintă istoria și zestrea Bucovinei.
”În oraș s-a finalizat modernizarea principalelor străzi cu implicarea directă a Primăriei Vatra Dornei. Vineri s-a finalizat îngroparea întregii rețele de 30 km de conducte de gaz, iar de azi (luni – n.r.) se fac probe de presiune. Zilele viitoare cetățenii din Vatra Dornei vor avea gaz metan. Am o mulțumire sufletească mare, și anume reabilitarea Cazinoului și aducerea gazului metan, prin care mi-am onorat două promisiuni importante față de dorneni”, a declarat Gheorghe Flutur.
Orașul îmbracă haine de sărbătoare, iar marți, 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, după sfințirea edificiului „Complexul Muzeal Cazinoul Băilor” și Ședința Solemnă a Consiliului Județean Suceava, vom da startul Târgului de Turism în Țara Dornelor”, a mai spus președintele CJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Gheorghe Flutur: Bucovina este pusă pe harta țării și pe harta lumii. La mulți ani, Bucovină dragă!

Marți, 28 noiembrie 2023, de Ziua Bucovinei, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, primarul municipiului …

One comment

  1. Gazul metan … probabil, mai încolo, țevile nu i seamănă gaz metan, ori pentru gaz netan, realizarea extinderii tevilor, după cym merg lucrările probabil prin 2025. Sa fim realisti ce naiba, realitatea este realitate.