Sunday , April 21 2024

Flutur, la Vatra Dornei: Până în 15 octombrie vor fi finalizate lucrările la Cazinou. Modernizarea străzilor și trotuarelor din centrul orașului se va încheia până în 20 noiembrie

 Așa cum a anunțat zilele trecute, Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a participat vineri, 1 septembrie, la Primăria Vatra Dornei, la o întâlnire cu tot aparatul tehnic din cadrul Direcției Urbanism a Primăriei  și cu firmele care lucrează pe șantierele din oraș. La întâlnire a participat și deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor.
”Cred că am venit la timp la Vatra Dornei. Firma care modernizează Cazinoul ne-a garantat că până în 15 octombrie este finalizat tot ce era de finalizat la Cazinou. Împreună cu proiectanții de la Cazinou, dar și cu firmele care lucrează în oraș, firma care asfaltează străzi, care face trotuarele, pasajul subteran, podul, am stabilit un calendar împreună cu dumnealor ca până în 15 – 20 noiembrie să fie finalizată această zonă din centru. Sunt multe lucruri care sunt finalizate, dar trebuie să prindă contur. De exemplu, gazul metan, mai sunt 4 km din 30km pentru îngroparea conductei și, undeva de la 1 noiembrie să se înceapă să dea drumul la gazul metan”, a declarat președintele CJ Suceava.
Conform acestuia, la Vatra Dornei se lucrează de asemenea la partea din centru, de asfaltare prin fața Primăriei și sunt promisiuni în următoarele două săptămâni se va turna stratul de asfalt.
”E bine că am venit, o să mai vin aici, la Vatra Dornei, ca să fim aproape de constructori, de proiectanți, de Primărie, să terminăm, să putem pune în valoare așa cum trebuie stațiunea Vatra Dornei. N-o să rămânem doar la Vatra Dornei, ne mutăm și în alte zone. Cred că Rădăuțiul are nevoie, de asemenea, să urmărim foarte atent ce se întâmplă în centrul orașului și nu numai în centru, precum și în celelalte localități din județul Suceava. Eu o să mă implic de fiecare dată când simt că va fi nevoie”, a mai declarat Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Puternic incendiu la un depozit de materiale și o casă din Solca. Pompierii au salvat o femeie de 75 de ani pe care au găsit-o dormind într-o cameră

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii …