Saturday , December 2 2023

Flutur despre PNL și negocieri: „Trebuie să închidem problemele în interior. Nu poți să te duci într-o coaliție, dacă la tine lucrurile nu-s puse la punct”

Gheorghe Flutur, șeful Organizației Județene a PNL Suceava și lider foarte influent în partid, sugerează într-o postare pe Facebook că înainte de reluarea negocierilor cu partenerii care ar urma să formeze coaliția de dreapta PNL ar trebui să își rezolve situația internă.

”Nu am înțeles foarte bine plecarea de la Guvern a lui Ludovic Orban. Aici sunt niște discuții în interior, în interiorul partidului, dar și în interiorul coaliției care trebuie să se constituie pe partea dreaptă. Dar trebuie să se consume toate etapele în interior. Nu-mi dau seama. În momentul de față PNL are o mare responsabilitate. Noi trebuie să închidem problemele în interior, să vedem în interior ce soluție propunem, ca să nu fim generatori de instabilitate. Nu poți să te duci într-o alianță, într-o coaliție, dacă la tine lucururile nu-s puse la punct. Am văzut și eu că aseară a fost o ședință, probabil vor mai fi și altele, Parlamentul se convoacă luni, deci nu e timpul pierdut. Mi-aș dori ca până de Crăciun să avem lucrurile clarificate”, a scris Flutur pe Facebook.

”Ludovic Orban astăzi e președintele partidului, a făcut o figură bună la guvernare. El și-a asumat. Așa este firea lui. În mai multe etape din viața domniei sale a avut această demnitate, acest curaj. Aici trebuie să cântărești și stabilitatea pe partea dreaptă pe care o creezi. Să vedem ce rezultă din discuțiile de zilele viitoare”.

Biroul Politic Național al PNL are miercuri o ședință în care va decide mandatul de negociere cu USR-PLUS și UDMR.

Vezi si

31 de școli din județul Suceava pot aplica pentru finanțări de până la 300.000 de euro pe proiect, pentru reducerea abandonului școlar

Cererile de finanțare se depun până pe 12 ianuarie 2024 pe platforma online. Proiectele finanțate …