Monday , December 5 2022

Flutur: ”Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare pentru a lupta să reducem decalajele între Moldova și celelalte provincii ale țării”

Gheorghe Flutur, prim-vicepreședintele PNL, i-a dat o replică acidă senatorului PSD de Suceava Ioan Stan, care într-un comunicat de presă transmis vineri dimineață îl îndemna pe președintele Consiliului Județean Suceava să ”lase politica așa zis mare” și să-și ”întoarcă privirea către județul Suceava”.

Flutur i-a răspuns imediat senatorului PSD, catalogându-l drept ”trompetă locală”, ”papagal care doar semnează articole venite de la centru”, ”anonim”,  considerând că Ioan Stan și organizația pe care o conduce sunt cunoscuți ca ”frânari ai dezvoltării județului”.

„Văd că pe cei din PSD îi doare amarnic adevărul atunci când le dovedesc că sunt lași și au un limbaj dublu. Au dat jos un Guvern și nu își asumă guvernarea, pentru că nu ar vrea să se erodeze. Acum este momentul ca o lume întreagă să vadă că cei de la PSD sunt lași și iresponsabili. Au pus o trompetă locală să mă atace, pe anonimul președinte al PSD Suceava, de care aproape nimeni nu a mai auzit în ultima vreme. Este vorba despre Ioan Stan, care a devenit un papagal care doar semnează articole venite de la centru. Așa că eu vreau acum să le transmit celor care îi scriu articolele că aici la Suceava acest individ și organizația pe care o conduce sunt cunoscuți ca frânari ai dezvoltării județului”, a spus Flutur.

Acesta a reamintit  de dezastrosul program al PSD «Suceava – utilități și mediu», ”prin care au îngropat pentru 30 de ani nu mai puțin de 60 de primării. Sunt 60 de primării care nu au rețele de gaze naturale, așa cum ar fi trebuit să se întâmple prin implementarea acestui program, dar în schimb vor plăti în fiecare an un împrumut colosal de peste 80 de milioane de euro. Asta este marca PSD”.

”Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare pentru a lupta să reducem decalajele între Moldova și celelalte provincii ale țării”

Liderul PNL Suceva susține de asemenea că Ioan Stan și PSD  au întârziat peste 7 ani construcția șoselelor de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți, și a trebuit să vină Guvernul PNL să le finalizeze. ”Au început un spital la Fălticeni, la Ioan Stan acasă, și a durat 30 de ani până când a venit din nou un Guvern PNL să îl finalizeze. Și, foarte grav, proiectul pentru Autostrada A7 a fost făcut de PSD doar până la Pașcani și a trebuit să vină PNL pentru a se prelungi traseul autostrăzii până la Suceava și Siret. Da, Ioan Stan, am mai fost în politica mare și am făcut treabă pentru acest județ. De aceea populația m-a și votat trei mandate de președinte al Consiliului Județean Suceava, iar în fiecare mandat PNL a avut singur majoritatea în deliberativul județean.

M-am întors în politica mare să deblochez autostrada A7 pentru ca Suceava să fie legată de București.

Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare să dăm drumul la gaz metan pentru mai multe localități din județul Suceava.

Asta în timp ce voi ați păcălit populația cu niște cutii montate la poarta gospodăriilor, pe care le-ați vopsit o dată la patru ani pentru a le fura voturile.

Da, Ioan Stan, m-am întors în politica mare pentru a lupta să reducem decalajele între Moldova și celelalte provincii ale țării.

Voi ați lăsat Moldova săracă sperând că veți lua voturi din pomeni date o dată la patru ani. Și pentru că acum vremurile sunt grele, vă invit la construcție. Asumați-vă răspunderea și nu stați prin tufișuri ca niște lași crezând că veți putea păcăli populația propunând din opoziție verzi și uscate.

Și încă ceva. De Dragnea ce mai spuneți? Să vă aduc aminte de când ați semnat cu Stănescu și apoi v-ați internat în spital, asta după ce inițial, de la Dumbrăveni, l-ați propus pe Liviu Dragnea candidat la Președinția României. Românii trebuie să știe că PNL și-a asumat răspunderea. Te aștept Ioan Stan la o discuție față în față și nu te mai ascunde după comunicate de presă scrise de alții”, i-a mai transmis Gheorghe Flutur senatorului PSD Ioan Stan. (O.S.)

Vezi si

Călăreț rănit de un șofer băut, pe DN 18, la Ciocănești

Sâmbătă seara, la ora 17.32, un bărbat de 36 ani, din comuna Ciocănești, în timp …

2 comments

 1. De acord cu mesajul anti PSD.
  Dar am o intrebare simpla. DE CE NU AI FACUT NIMIC REAL PANA ACUM?
  Ungurii fac in 5 ani o ampla retea de autostrazi, TU, NIMIC.
  Ai preumblat dintr-un partid in altul doar ca sa ramai la putere si in FONCTIE.
  Cum iti permiti sa vorbesti?

 2. Ce ne facem cu acesti conducatori marunti, mediocri care distrug si nu sunt la inaltimea inaintasilor!
  Romania a devenit o tara chinuita, zbuciumata, cu conducatori de duzina, care isi pierd timpul doar cu problemele personale…
  Cine mai vine la vot, cine mai voteaza cind totul este de nesuportat?!
  Ne-am saturat de ,,binele” vostru!