Tuesday , January 31 2023

Firma ConBucovina va realiza lucrările de modernizare la Piața Burdujeni

Firma va moderniza piața pentru suma de 1.989.499,84 lei fără TVA, având ca termen de predare 12 luni de la semnarea contractuluiplansa piata Burdujeni

Licitația pentru modernizarea Pieței Burdujeni a fost finalizată. După ce aceasta a fost contestată timp de aproximativ jumătate de an, contractul a putut fi, în sfârșit, semnat în această săptămână. Firma ConBucovina va realiza lucrările de modernizare pentru suma de 1.989.499,84 lei fără TVA, având ca termen de predare 12 luni de la semnarea contractului.

“S-a mai finalizat o licitație la Primăria Municipiului Suceava. O veste bună pentru cetățenii din cartierul Burdujeni o reprezintă faptul că am semnat în cursul zilei de ieri (n.r. marți, 13 iunie 2017) contractul pentru acoperire și modernizare la Piața Agroalimentară Burdujeni din municipiul Suceava. Sigur că, conform cutumei, au fost contestații și la această licitație. S-au finalizat până la urmă. Licitația a fost câștigată de ConBucovina pentru suma de 1.989.499,84 lei fără TVA, iar termenul de realizare a lucrărilor este de 12 luni”, a declarat ieri primarul Ion Lungu.

Acesta a mai arătat că vor continua lucrările de modernizare și la celelalte piețe din  municipiu, prioritară fiind încălzirea Corpului B al Pieței Centrale, dar și finalizarea lucrărilor la Piața din Burdujeni.

“Avem în evaluare la ora actuală finalizarea lucrării de modernizare la Piața Mare, în sensul de a încălzi Corpul B al pieței, pentru a asigura căldură pe timp de iarnă și acest lucru se va întâmpla până la sosirea sezonului rece.

De asemeni, ne dorim ca Piața din Ițcani să o modernizăm pe fonduri europene, este prinsă pe acel proiect de la Ițcani. Mai avem încă de modernizat o parte din Piața George Enescu, pe lângă aleea comercială, partea din spate, acolo vrem să facem o hală de lactate, dar să finalizăm Piața Centrală și Piața din Burdujeni”, a mai arătat ieri Ion Lungu.

Incepând de săptămâna viitoare și reprezentanții acestei firme vor fi prezenți la comandamente. Lungu a dat asigurări că toate piețele din municipiu vor fi moder­nizate, însă a arătat că momentan prioritare sunt lucrările care vor fi începute la Piața din Burdujeni și cele de încălzire a Pieței Centrale. (A. IONICA)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …