Tuesday , March 5 2024

Fetita de sase ani, taiata de cioburile cazute din geamul spart la nervi de tatal ei

Dup\ ce au consumat b\uturi alcoolice `n sediul unei firme de pe strada {tefan cel Mare, so]ii Victor [i Victoria Ra]\ au intrat `n conflict n femeia, cu doi copii pe l=ng\ ea, a intrat `n toalet\ n b\rbatul nervos a spart geamul de la u[\, sticlele c\z=nd peste feti]a de [ase ani n Victoria Ra]\ a depus pl=ngere la poli]ie `mpotriva so]ului ei, pentru lovire sau alte violen]e
O feti]\ de [ase ani a devenit victim\ `ntr-un conflict iscat `ntre p\rin]ii ei care, dup\ ce au consumat b\uturi alcoolice, s-au luat la ceart\ `n sediul unei firme de pe strada {tefan cel Mare din Suceava. Femeia [i cei doi copii care `nso]eau p\rin]ii `n aventura bahic\ a intrat la un moment dat `n conflict cu b\rbatul care a devenit recalcitrant [i de frica acestuia, s-au refugiat `n baie. Acesta din urm\, nervos, a `ncercat s\ intre peste ei [i a spart geamul de lau u[\, cioburile c\z=nd peste capul feti]ei sale.
Evenimentul s-a petrecut `n seara zilei de miercuri, `n jurul orei 19.00. Prin 112,  Poli]ia municipiului Suceava a fost sesizat\ c\, în sta]ia de autobuz  „Policlinic\” din municipiul Suceava, un copil a fost lovit de c\tre p\rin]i în zona capului cu o sticl\.
În urma verific\rilor f\cute de poli]i[ti s-a constatat c\, în seara zilei de 08.06.2011, p=n\ la ora amintit\, în timp ce se aflau în sediul unei societ\]i comerciale  situat\ `n blocul de la num\rul 70 de pe {tefan cel Mare din municipiul re[edin]\ de jude], Victor Ra]\, de 34 ani, so]ia lui, Victoria Ra]\, de 33 ani [i Florin C., to]i suceveni,  au consumat b\uturi alcoolice, familiar Ra]\ av=nd pe l=ng\ ei [i doi copii.
La un moment dat `ntre cei doi so]i a avut loc o discu]ie contradictorie, în urma c\reia Victoria Ra]\ [i cei doi copii s-au închis în toaleta societ\]ii. Victor Ra]\, nervos, a lovit cu pumnul în geamul u[ii de la baie care s-a spart, dou\ cioburi lovind-o pe fiica C.R., `n v=rst\ de 6 ani în zona capului [i a piciorului. Feti]a a fost transportat\ la Spitalul Jude]ean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-se ca diagnostic – pl\gi escoriate scalp [i plag\ escoriat\ coaps\ stâng\. Medicii care au examinat-o  au stabilit c\ feti]ei nu i-a fost pus\ via]a în pericol nefiind necesar\ internarea. În cauz\ a fost întocmit dosar penal fa]\ de Victor Ra]\ la plângerea prealabil\ a so]iei sale Victoria Ra]\ sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de lovire sau alte violen]e. (N.R.)

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …