Sunday , May 26 2024

Femeie din Vatra Dornei, înjunghiată mortal de concubinul ei

Luni, la ora 12,22, Poliția din Vatra Dornei a fost sesizată de către un Serviciul Județean de Ambulanță că o femeie a fost găsită decedată, înjunghiată în zona inimii, într-o casă de pe strada Căprioarei, din localitate.

Polițiștii  l-au găsit la fața locului și pe cel care a înjunghiat-o pe femeie, fiind vorba de concubinul acesteia, Drangoi Ștefan, care a fost imediat reținut.

Cercetările au arătat că luni, în jurul orei 12.00, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, a izbucnit un conflict spontan între Drangoi Ștefan și concubina sa, Chituță Lăcrămioara, aceștia locuind împreună în casa din Vatra Dornei de aproximativ 2 ani.   Conflictul a degenerat, iar Drangoi Ștefan a pus mâna pe un cuțit,  lovind-o pe femeie o singură dată, în zona inimii, lovitură care a dus la decesul acesteia.

În urma audierii, bărbatul  a recunoscut fapta comisă.

Drangoi Ștefan a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii de către inculpat a infracțiunii ”violență în familie”, raportat la  infracțiunea de “omor”.

Vezi si

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar …