Wednesday , March 29 2023

Femeie de 34 de ani, extrem de beată, prinsă la ora 2 noaptea la volanul unei mașini  neînmatriculate

În noaptea de marți spre miercuri, la ora 01:40,  pe DN 2, la Dărmănești, polițiștii au oprit pentru control un autoturismul marca Vw, cu număr de înregistrare provizoriu.   

Conducătoarea auto C.G., de 34 ani,  a înmânat cartea de identitate, permisul de conducere și o autorizație de circulație provizorie cu valabilitate până la data de 03 februarie 2023 și o poliță RCA expirată.

Femeia a recunoscut că a consumat băuturi alcolice și fiind testată cu aparatul etilometru a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

Vezi si

Pe 2 aprilie, de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, clădirea Primăriei Suceava va fi iluminată în albastru

Studenți ai specializării Asistență Socială, anul II, din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) care își …