Tuesday , December 6 2022

Expoziție organizată de Ordinul Arhitecților la Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană și Peisaj din Suceava

Organizațiile locale ale breslei arhitecților, anunță vernisajul expoziției „ARHITECȚI ŞI PROIECTE DIN CONSTANȚA ANTEBELIC| (1978-1916)” care va avea loc la Centrul de Arhitectură, Cultură Urbană și Peisaj din Suceava, str. Apeductului nr. 4,  în data de 11 noiembrie 2022, ora 15.00.

Evenimentul este organizat împreună cu Filiala Dobrogea a Ordinului Arhitecților din România, iar expoziția conține panouri cuprinzând planuri, planșe desenate și fotografii de epocă, reprezentând principalele lucrări de arhitectură și construcții ridicate pe teritoriul provinciei  recunoscută  oficial  ca aparținând României după războiul de independență.

Cu această ocazie va fi prezentată o serie de panouri cu desene, aparținând valorișilor arhitecți și artiști vizuali Ioana Grigorescu și Marcel Iancu.

Expoziția va fi deschisă între 11 și  21 noiembrie 2022, perioadă în care invităm  publicul să viziteze expoziția.

Amatorii de istorie și frumos sunt așteptați la vernsajul expoziției care va avea loc la sediul Filialei Nord-Est a Ordinului Arhitecților din România, se arată într-un comunicat transmis de președintele Sucursalei Suceava – Botoșani a Uniunii Arhitecților din România, arh. Ion Andriu, și de președintele Filialei Teritoriale Nord-Est a Ordinului Arhitecților din România, arh. Constantin Gorcea.

Vezi si

De Moș Nicolae, Gheorghe Flutur a dus daruri unei tinere familii din Șcheia care are cvadrupleți

Marți, 6 decembrie, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a vizitat familia Balan, o familie …