Wednesday , July 6 2022

eMag a donat peste 47.000 de masti chirurgicale pentru medicii de familie si personalul din centrele de ingrijire din judet

S.C. DANTE INTERNATIONAL S.A. (eMAG) a donat către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență un număr de 4.150.000 de măști chirurgicale cu trei pliuri, care vor fi utilizate pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului din asistența medicală primară ( medici de familie), din asistența socială pentru persoanele vârstnice, precum și din instituțiile și structurile al căror personal vine în contact cu persoane care prezintă risc de a fi infectați cu virusul SarS- COV- 2, anunta Prefectura Suceava printr-un comunicat.

masca donatie emag

Pentru județul Suceava, prin ordinul amintit au fost alocate un număr de 948 de cutii ce conțin un număr total de 47.400 măști chirurgicale cu trei pliuri din care 542 de cutii cu 27.100 măști chirurgicale destinate medicilor de familie și 406 cutii cu 20.300 măști destinate centrelor de îngrijire ale persoanelor vârstnice și pentru bolnavi cronici.

Măștile destinate medicilor de familie vor fi distribuite prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, iar cele destinate centrelor de îngrijire ale persoanelor vârstnice și pentru bolnavi cronici vor fi distribuite prin intermediul DGAPSC Suceava.

Prin Ordinul Comandantului Acțiunii, cele 4.150.000 de măști chirurgicale cu trei pliuri donate de eMag in toata tara au fost repartizate către cele 41 de județe, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, CASAOPSNAJ și cele 41 de direcții generale de asistență socială și protecția copilului județene. (O.S.)

 

Vezi si

Caniculă și furtuni. Noi alerte meteo COD GALBEN care vizează județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți 3 atenționări Cod galben: de caniculă în cea …