Thursday , September 28 2023

Ea este tânăra suceveancă găsită spânzurată într-un dulap, într-un apartament din Iași

O tânără în vârstă de numai 20 de ani din județul Suceava a fost găsită spânzurată într-un dulap, în apartamentul în care locuia cu chirie în Iași.

Conform ZdI, tânăra lucra intr-un club din Iași, iar polițiștii spun că primele indicii par a indica o sinucidere.

Cel care a făcut şocanta descoperite a fost chiar bărbatul care i-a închiriat tinerei apartamentul, într-un imobil din cartierul Galata. Ieri, acesta a sunat la numărul 112 şi a anunţat descoperirea şocantă.

La locul tragediei s-au deplasat poliţiştii criminalişti, dar şi un echipaj de la ambulanţă, care însă nu au mai putut interveni deoarece tânăra era deja decedată. Corpul fetei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a găsit în apartamentul pe care îl închiriase o tânără decedată, într-un dulap. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză, şi sunt continuate cercetările”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi, conform ZdI.

Conform presei iesene, fata se numeste Laura Ionela Alexandroaia si era de loc din localitatea Slatina, județul Suceava. Ea ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de o vreme nu mai mergea. Zilele trecute, aceasta s-ar fi certat cu individul respectiv și de aceea ar fi recurs la acest gest. Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur. Ieri, polițiștii au audiat mai multe persoane pentru a afla ce s-a întâmplat. Fata lucra de o perioada de timp într-un club din Iasi.

Vezi si

Competiția de ciclism ”Turul României” nu va mai avea loc în acest an. Trebuia să înceapă de la Suceava, pe 17 octombrie

Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a decis amânarea ediției din acest an …