Tuesday , September 27 2022

Două zboruri pe săptămână Suceava – Manchester vor fi operate din toamnă de Ryanair

Începând cu 31 octombrie 2021 va fi operat zborul Suceava – Manchester (Marea Britanie), iar cursa low-cost va fi operată de Ryanair. Anunțul a fost făcut miercuri, 21 iulie, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus despre ruta Suceava – Manchester că va avea, cel puțin inițial, o frecvență de două zboruri pe săptămână: joi și duminică.

În zilele de joi cursa va decola de la Manchester la ora 06:30 și va ateriza la Suceava la ora 11:45, apoi decolare de la Suceava la ora 12:10 cu aterizare la Manchester la ora 13:25. Pentru zborul de duminică, decolarea de la Manchester este la ora 07:00 cu aterizare la Suceava, la ora 12:15, urmând a decola de la Suceava la ora 12:40, cu aterizare la Manchester la ora 13:55.

Este de precizat despre compania Ryanair că mai operează, în prezent, cinci destinații externe de pe Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava, respectiv Viena, Roma, Treviso, Milano și Rhodos. „Companii aeriene importante aleg să deschidă rute noi pe aeroportul sucevean, ceea ce pentru noi este un indiciu important că serviciile oferite de Aeroport sunt la cele mai înalte standarde. În aceste condiții, sperăm că în timpul cel mai scurt vom putea reveni la numărul de pasageri la nivelul anterior izbucnirii pandemiei. Desigur, este o veste bună pentru suceveni, inclusiv pentru cei din Diaspora, dar și pentru oamenii de afaceri. Eforturile noastre de a deschide noi curse se materializează sistematic și sper ca în scurt timp să putem veni cu alte vești la fel de bune, mă refer în primul rând la o serie de zboruri chiar mai lungi decât cele existente, cum ar fi, de exemplu, Spania”, a spus Gheorghe Flutur. (D.P.)

 

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …