Wednesday , November 30 2022

Două fetiţe ucise şi una rănită, după ce au trecut strada fără să se asigure

politie-accident1

Trei copile, de 7, 9 şi 12 ani au fost lovite de maşini în timp ce traversau strada prin loc nepermis şi fără să se asigure n din nefericire, două dintre acestea au decedat, în timp ce minora în vârstă de 9 ani s-a ales cu răni uşoare

Vineri, 26 aprilie, ora 16.55, pe DN 29, în comuna Dumbrăveni, Sorina Mihalescu, de 26 ani, din localitate, posesoare a permisului de conducere categoria „B” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul Mercedes, a surprins-o şi accidentat-o uşor pe A.D. de 9 ani, din comuna Fântânele, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. {oferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Sâmbătă, 27 aprilie, ora 08.43, pe DN 2E, în interiorul oraşului Vicovu de Sus, Vasile Prodan, de 24 ani din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2012, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Passat, a accidentat-o mortal pe minora D.P., de 7 ani, localnică, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul autoturismului folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat la spital probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot sâmbătă, 27 aprilie, ora 13.11, pe DN 17 în interiorul comunei Poiana Stampei, Ilie Grădinar, de 42 ani, din municipiul Oradea, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2004, în timp ce conducea maşina Peugeot, a accidentat-o grav pe minora A.M., de 12 ani, din comuna Poiana Stampei, care a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Victima a fost transportă la Spitalul municipal Vatra Dornei şi ulterior cu un elicopter SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Târgu Mureş, dar cu toate manevrele de resuscitare, din cauza faptului că a intrat în stop cardio respirator, aceasta a decedat.
{oferul autovehiculului folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat la spital probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (C.Z.)

Vezi si

Mănăstirea Teodoreni se va extinde începând cu anul viitor

Un nou corp de chilii va fi construit, cel mai probabil de anul viitor sau …