Saturday , January 28 2023

Două femei au fost rănite într-un accident produs de un polițist de frontieră, la Grănicești

1 accid politie

La data de 7 iunie 2017, în jurul orei 14.00, Radu Popescu, de 40 de ani, din municipiul Rădăuți, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe DN 2H, pe raza localității Grănicești, s-a angajat în depășirea mai multor mașini aflate în coloană și a lovit autoutilitara Mercedes Benz al cărei șofer, Petru Polic, de 60 de ani, din orașul Milișăuți, se deplasa în aceeași coloană și a virat la stânga pentru a intra pe un drum secundar. Din impact a rezultata rănirea Danielei Chiriac, de 29 de ani, din municipiul Rădăuți și a Mariei Popescu, de 58 de ani, ambele pasagere în Volkswagen.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind alcoolemii zero.

Accidentul rutier s-a produs din cauză că Radu Popescu s-a angajat în depășirea mai multor mașini aflate în coloană, fără a se asigura corespunzător. Acestuia i s-a reținut permisul de conducere. Radu Popescu este angajat la Sectorul Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, fiind în timpul liber în momentul producerii accidentului. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)

 

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …