Sunday , January 29 2023

Două curţi şi o casă din satul Bobeica au fost inundate

inundatii bobeica 1 [800x600]


Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc şi membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Izvoarele Sucevei, împreună cu angajaţi ai Poliţiei de Frontieră, au intervenit miercuri seară pe raza localităţii Bobeica, din comuna Izvoarele Sucevei, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase.
Din cauza precipitaţiilor abundente, în albia pârâului Bobeica s-a format o viitură, de aproximativ trei metri înălţime, care a antrenat aluviuni şi resturi de exploatare forestieră ce au afectat două curţi şi o locuinţă din satul Bobeica. De asemenea, viitura a mai afectat şi două podeţe.
După retragerea apelor, echipajele de intervenţie au degajat zona de aluviunile şi resturile de exploatare forestieră, antrenate de viitură, şi cu ajutorul unor utilaje au decolmatat şi au consolidat podeţele afectate. Pe timpul intervenţiei, un bărbat cu afecţiuni respiratorii a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Acţiunea forţelor participante s-a încheiat în jurul orei 23.00. (C.Z.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …