Saturday , May 8 2021

Doi tineri din Libia, depistați de polițiștii de frontieră la Falcău

În seara zilei de 2 mai a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, cu sprijinul colegilor din cadrul S.T.P.F. Suceava și S.P.F. Vicovu de Sus, au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de competență.

Astfel, în jurul orei 21.00, polițiștii de frontieră au depistat în zona de responsabilitate, pe raza localității de frontieră Falcău, județul Suceava, doi cetățeni străini care se deplasau, pe jos, dinspre teritoriul statului vecin, spre interiorul tării. Deoarece cei doi cetățeni străini nu își justificau prezența în zonă, aceștia au fost conduși de polițiștii de frontieră la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că sunt cetățeni  libieni, în  vârstă de 19, respectiv 17 ani și au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun. (O.S.)

Vezi si

Agenda Iulius Mall Suceava din acest weekend: expoziție auto cu peste 40 de modele retro și ateliere de creație pentru copii

Mașinile retro nu sunt simple autoturisme, ci sunt piese de colecție, la fel de valoroase …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *