Monday , January 17 2022

Doi profesori, trei elevi și doi studenți, depistați cu COVID în ultimele 24 de ore

Două cadre didactice, doi studenți și trei elevi au fost depistați cu COVID în ultimele 24 de ore, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

test, depistare, coronavirus, Obiectiv

Purtătorul de cuvânt al instituției a transmis că este vorba despre un profesor de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava și un profesor de la Școala Primară Ciomârtan, Zamostea, un elev de clasa a VIII-a de la Școala Generală nr. 11 ”Miron Costin” Suceava, unul de clasa a IX-a de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava și un elev de la Colegiul ”Lațcu Vodă” Siret.

secretarasite De asemenea, au fost raportate două cazuri în învățământul universitar, și anume un student de la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, și unul din comuna Râșca, student la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași.

La data de 11 noiembrie a.c., totalul cazurilor de COVID raportate în sistemul de învățământ, depistate în ultimele 14 zile, este de 57. Potrivit DSP Suceava, sunt 27 de cadre didactice pozitive, 27 de elevi și trei studenți. (O. N.)

 

 

Vezi si

Sucevean de 42 de ani băgat în arest, după ce a lovit cu mașina o femeie aflată pe trotuar.  Individul nu are permis, a fugit de la locul accidentului și a refuzat să sufle în etilotest

Duminică după-amiază, la ora 16.50, o persoană neidentificată inițial, în timp ce conducea un autoturism …