Sunday , January 29 2023

Doi bărbați din Sf. Ilie s-au luat la bătaie din cauza unui meci de la Campionatul Mondial din Qatar

Joi seara, în jurul orei 21.55 lucrătorii din cadrul SPR 9 Șcheia au fost sesizați prin  112 de către o femeie  cu privire la faptul că  doi vecini se bat pe scara unui bloc din satului Sf. Ilie .

politia, masina noua Obiectiv

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava, ulterior cazul a fost preluat de către lucrătorii din cadrul S.P.R9 Șcheia.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit  că, în jurul orelor 21:00, cu ocazia desfășurării Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar, B. Marius domiciliat în  Sf. Ilie,  s-a deplasat la locuința lui H. Constantin pentru a urmări împreună meciul de fotbal.

În jurul orelor 21:45, între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a neînțelegerilor cu privire la scorul meciului.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a continuat pe casa scării, H. Constantin lovindu-l pe B. Marius.

Bărbatul lovit nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă a declarat că depune plângere penală împotriva agresorului, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, H. Constantin a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei conform Lg. 61/1991R pentru refuz de legitimare.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un Top 40 aeroporturi din Europa, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …