Wednesday , October 5 2022

Doar două unități școlare funcționează în scenariul galben în această săptămână

Luni, 31 mai, prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeşu, a convocat în ședință extraordinară, în sistem on-line, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi aprobarea Scenariilor de funcționare pentru instituțiile de învățământ din județul Suceava. Doar două unități școlare vor funcționa în această săptămână în scenariul galben, ceea ce înseamnă că elevii din clasele V-VII și IX-XI vor face cursurile online, iar cei din învățământul primar și preșcolar vor fi prezenți fizic la școală.

Este vorba despre Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca şi Școala Gimnazială Neagra Șarului. Toate celelalte unități de învățământ, din 112 localități din județ, vor funcționa în scenariul verde, drept urmare toți elevii vor fi prezenți fizic la cursuri.
Inspectoratul Școlar Județean Suceava are obligația de a comunica hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență instituțiilor de învățământ preuniversitar vizate, aflate în subordine instituțională, în vederea punerii în aplicare a scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor, începând cu data de 31 mai. (O. N.)

 

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …