Saturday , May 25 2024

Din nou strada din fața Parcului Copilului devine pietonală în zilele de duminică

Începând de duminică, 14 aprilie, strada Calea Burdujeni – porțiunea din zona Parcului Copilului – redevine pietonală în fiecare duminică. Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiuui Suceava, Lucian Harșovschi. „Până în luna octombrie, cei mici, însoțiți de părinți sau bunici, pot ieși cu rolele, trotinetele și bicicletele pe pietonal, dar și în parc, unde se află un loc de joacă cu suprafață cauciucată”, a declarat Lucian Harșovschi.

Reamintim că în anul 2012 a fost inaugurat așa numitul „Parc al Copilului” pe o suprafață de teren situată nu departe de intersecția giratorizată de la Calea Unirii cu Calea Burdujeni și în vecinătatea unor imobile aparținând de Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”. De atunci, cu câteva întreruperi, porțiunea de stradă din fața Parcului Copilului a fost transformată în zonă pietonală în zilele de duminică, fiind la un moment dat și sâmbătă, însă tradiția încetățenită la Suceava, îndeosebi în Burdujeni era ca să fie duminică, în „sezonul cald” zonă pietonală. (D.P.)

Vezi si

Gheorghe Șoldan: Suceava are nevoie de un primar precum Vasile Rîmbu

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la conducerea Consiliului Județean Suceava, și Vasile Rîmbu, candidatul social-democraților …