Tuesday , February 27 2024

Din nou bataie crunta in clubul "Ranch", in a doua zi de Pasti

Ghinion teribil pentru Lauren]iu Florin Mateiciuc, un t=n\r de 30 de ani, care, dup\ ce a `ncasat o b\taie sor\ cu moartea `n ianuarie anul trecut, la Club Ranch, a fost din nou victima unei agresiuni n de aceast\ dat\, Mateiciuc se mai afla `n Ranch cu un prieten, c=nd, luni diminea]\, tot cei care l-au b\tut anul trecut i-au mai aplicat o b\taie s\n\toas\ n amicul s\u a fost `njunghiat, iar Mateiciuc a fost b\tut cu pumnii [i picioarele, ambii ajung=nd la spital cu leziuni multiple

B\t\ile de la Club Ranch se ]in lan]. {i se pare c\, de fiecare dat\, protagoni[tii sunt aceea[i. Dup\ ce, `n ianuarie anul trecut, un t=n\r din {cheia a fost b\tut m\r, acesta a hot\r=t s\ lase trecutul deoparte [i a revenit `n Club Ranch, `n a doua zi de Pa[te. ~ns\, `n loc s\ se distreze, Lauren]iu Florin Mateiciuc, a ajuns la spital, dup\ ce a `ncasat o nou\ b\taie sor\ cu moartea.
Conform poli]i[tilor, incidentul s-a petrecut pe data de 16 aprilie, `n jurul orei 06.30. Octavian H., administratorul de la Ranch, fiind cel care sunat la 112, semnal=nd faptul c\ în incinta localului un grup de tineri provoac\ scandal. La fa]a locului s-a deplasat un echipaj al Biroului de Ordine Public\, în bar fiind identifica]i mai mul]i tineri, doi dintre ace[tia, respectiv Florin {lei de 29 ani, din municipiul Suceava [i Lauren]iu Florin Mateiciuc de 30 ani, din comuna {cheia, prezentând leziuni ca urmare a unei agresiuni. Cei doi au fost prelua]i de un echipaj al Ambulan]ei Suceava [i examina]i de medici din cadrul Unit\]ii de Primire Urgen]e.
Florin {lei a fost diagnosticat cu „plag\ înjunghiat\ zona lombar\ stâng\ [i halen\ alcoolic\”, iar Lauren]iu Florin Mateiciuc a fost diagnosticat cu „TCC prin agresiune, hematom epicranian parietal stâng, plag\ contuz\ frontal\, plag\ contuz\ buza superioar\, escoria]ii [i echimoze multiple torace posterior”.
Din primele cercet\ri efectuate de poli]i[ti a rezultat faptul c\ ace[tia au avut un conflict spontan cu Vasile {tefanov, de 28 ani din Suceava [i Cristian Mariuseac de 31 ani, din comuna {cheia. La un moment dat, unul dintre cei doi a scos un cu]it [i l-a agresat pe Florin {lei, provoc=ndu-i leziunea mai sus men]ionat\. Poli]i[tii continu\ cercet\rile pentru a stabili concret `mprejur\rile `n care a avut loc incidentul.
N Mateiciuc a fost b\tut `n Club Ranch, [i `n luna ianuarie, anul trecut
~n seara zilei de 29 ianuarie 2011, Restaurantul “Ranch”, de pe strada Universit\]ii, situat mai jos de Unitatea de Pompieri din Suceava a fost, scena unui scandal de anvergur\. Florin Mateiciuc a fost b\tut m\r, `njunghiat [i dat cu capul de to]i pere]ii de c\tre Daniel Maruseac, Lucian Silviu Croitor, C\t\lin Constantin Anghelina [i Ioan {tefanov. Potrivit martorilor, agresarea lui Lauren]iu Florin Mateiciuc ar fi pornit de la probleme legate de banii pe care Mateiciuc ar fi trebuit s\ `i restituie `n afaceri cu substan]e etnobotanice, c\tre furnizori. T=n\rul a fost b\tut cu brutalitate [i a ajuns atunci la spital cu pl\gi contuze ale scalpului, plag\ t\iat\ hemitoracic\ `n partea dreapt\, plag\ t\iat\ pe m=na dreapt\ [i plag\ contuz\ hemitorace drept posterior. Poli]i[tii au confirmat atunci c\ la mijloc ar fi o datorie de p=n\ `n 1000 de euro pe care Lauren]iu Mateiciuc nu a achitat-o iar pe urmele lui au fost pu[i recuperatori care i-au amintit, cu mijloacele proprii, c\ are o datorie de pl\tit. (P. BONDAR)

Vezi si

Licitația de vânzare la fier vechi a 20 de autobuze Irisbus a eșuat

Licitația de luni, 26 februarie 2024, pentru valorificarea unui lot de 20 de autobuze scoase …

No comments

  1. Re,ai vazut ce analfabet Radasanu asta si toata mafiutza lui Mateiciuc?Poate la parnaie se mai cultiva si ei putin ca doar au atata timp la dispozitie!;)

  2. Radasane, taci dreaq din gura cacanarule si rutule in cur direct prin blugi, ma gaozarule! Auzi limbaj, sageato, ma analfabetule, saracule si necajitule!

  3. sageato de-a lui maruseac care nici numele nu ti l-ai dat mai sus,mai bine tacimcu taranoiu tau de maruseac care pute a cas dupa el,da-ti numele zmeule.

  4. Eu nu inteleg de ce il vaitati atata pe acest Mateiciuc?!?De ce ati uitat ca este implicat in uciderea valutistului?De ce nu ati scris despre victemele pe care le a mutilat el de cand i au crescut penele de cocos si a scos capatzana aia fara creier la plimbare prin targ?Condoleante familiei sale ca ei saracii n au nici o vina…