Friday , October 22 2021

Detalii despre tragedia de la Marginea: Șoferul de 19 ani era beat și avea viteză foarte mare. Un băiat de 17 ani a murit și unul de 15 ani este grav rănit

Vineri noaptea, la ora 23:45 S. Adrian, de 19 ani, din Rădăuți,  a condus autoturismul marca Ford Focus, pe drumul comunal neclasificat „Șoarec” din comuna Marginea, , având direcția de deplasare către D.N. 17 A.

În calitate de pasageri în autoturism se aflau, pe scaunul din dreapta față, F. Eduard, de 15 ani iar pe bancheta din spate, Nastasiuc Dumitru, de 17 ani, ambii din Rădăuți.

După efectuarea unei curbe spre stânga, din cauza vitezei excesive cu care rula, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, autoturismul lovind violent cu partea din față un pom.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a pasagerului de pe scaunul din dreapta față precum și decesul pasagerului de pe bancheta spate a autoturismului.

Conducătorul auto și pasagerul de pe scaunul din dreapta față au fost transportați cu ambulanța la Spitalul mun. Rădăuți, ambii fiind ulterior transferați la Spitalul jud. Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge.

Cadavrul lui N. Dumitru a fost depus la morga Spitalului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei.

Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care nu a adaptat viteza pe sector de drum în curbă.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporal din culpă și conducere sub influenta băuturilor alcoolice.

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …