Wednesday , February 1 2023

Cursurile de calificare organizate de AJOFM Suceava în acest an

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava a publicat lista programelor de formare profesională ce vor fi organizate în acest an, condițiile de acces și durata cursurilor.

Sunt 28 de cursuri ce vizează calificările ajutor bucătar, femeie de serviciu, îngrijitor spații verzi, lucrător utilaje specializate pentru salubrizare, agent de securitate, cameristă, cofetar, frizer, lucrător comercial, lucrător în confecții piele și înlocuitori, lucrător în creșterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, administrator pensiune turistică, bucătar, coafor, electrician constructor, instalator, mecanic auto, montator pereți și plafoane din ghips-carton, ospătar, pizzar, sudor, tâmplar universal, zugrav-vopsitor, inspector/referent resurse umane, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației și competențe de comunicare în limba oficială.

Înscrierea la cursurile de calificare organizate de AJOFM Suceava în anul 2022 este prioritară pentru persoanele înregistrate în evidența agenției – persoane fără venituri sau cu venituri sub Indicatorul Social de Referință, de 525,5 lei. (O. N.)

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …