Saturday , October 23 2021

Creste numarul pacientilor COVID internati in Spitalul Judetean, in conditiile in care s-au facut mai multe externari

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați miercuri, 8 iulie 474 pacienți, și anume 105 pacienți Covid-19 și 369 pacienti nonCovid,  iar în secția ATI sunt internați 8 pacienți, din care 2 pacienți sunt ventilați. Ieri erau internati 97 de pacienti COVID. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 40 de pacienți Covid- 19 (fata de 53 ieri) și 9 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost internate in Spitalul Județean 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 23 de persoane.

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, miercuri, 8 iulie, in județul Suceava se înregistrează 3530 persoane declarate vindecate.

Prefectura Suceava anunta ca in cursul zilei de 7 iulie 2020, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, 80 de persoane fiind instruite cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală.

De asemenea, au fost verificate 66 de societăți  comerciale. A fost aplicata o sancțiune contravențională în valoare de 2500 lei.

Instituția Prefectului Județul Suceava mulțumește tuturor sucevenilor care respectă măsurile și recomandările specialiștilor și face un apel către toți cetățenii pentru aplicarea în continuare, cu strictețe, a normelor de distanțare socială și igienă, precum și a tuturor măsurilor de protecție individuală.

Vezi si

LUNGU: Lucrări de pictură de o calitate excepțională la Catedrala Sucevei (GALERIE FOTO)

Primarul Ion Lungu a anunțat, sâmbătă, că a vizionat lucrările de pictură la Catedrala Nașterea …