Friday , April 12 2024

Concurență mare și pentru posturile de brancardier, infirmieră și îngrijitoare, la Spitalul Clinic Județean Suceava

Concursul organizat de Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru ocuparea a 10 posturi vacante pentru personalul auxiliar sanitar a atras 41 de candidați. Potrivit rezultatelor selecției de dosare, publicate de instituție, pentru cele 5 posturi de infirmieră cu normă întreagă și angajare pe perioadă nedeterminată s-au înscris 21 de candidate, iar cele trei posturi de îngrijitoare, normă întreagă și angajare pe perioadă nedeterminată, au atras 9 candidate. În ceea ce privește cele 2 posturi vacante de brancardieri, cu normă întreagă și angajare pe perioadă nedeterminată, au fost validate 11 dosare de înscriere în vederea participării la concurs. Astfel, se înregistrează concurență și pentru posturile de brancardier, infirmieră și îngrijitoare.

Sunt vacante două posturi de infirmieră în cadrul Secției Cardiologie, câte unul pentru secțiile Medicina Internă și Gastroenterologie și unul pentru Stația de Hemodializă; câte un post de îngrijitoare pentru Secția Clinică Nefrologie, Secția de Cardiologie și în cadrul Laboratorului Clinic BK și Biologie Moleculară; câte un post pentru brancardieri în cadrul Sectiei Cardiologie-Compartimentul USTACC și altul pentru Secția Clinică Chirurgie Generală. Pentru posturile de infirmiere se cere vechime de 6 luni, iar pentru cele de îngrijitoare și brancardieri nu este necesară vechimea în muncă.

Proba scrisă din cadrul concursului va fi organizată pe 5 martie, rezultatele urmând a fi publicate a doua zi, iar interviul va fi susținut pe 11 martie. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe 15 martie.

Toate detaliile privind organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Suceava se găsesc pe site-ul instituției, https://spitaluljudeteansuceava.ro/subiecte/concursuri/. (O. NUȚU)

 

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …