Wednesday , April 7 2021

Comisarul șef Toader Buliga, fostul șef al Poliției Suceava, numit la conducerea IPJ Bacău, după dubla crimă de la Onești

Comisarul șef de poliție Toader Buliga, care a condus IPJ Suceava în anii 2016-2018, este noul șef al IPJ Bacău, după ce vechea conducere a fost demisă în urma dublei crime de la Onești.

„Cu data de 5 martie 2021, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Buliga Toader a fost împuternicit să exercite, pentru 3 luni, atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Comisarul șef de poliție Buliga Toader are peste 25 de ani de experiență în structurile Ministerului Afacerilor Interne, din anul 2009 exercitând atribuții manageriale în mai multe structuri, printre care, în perioada 2016 – 2018, la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava”, a transmis IGPR.

În perioada 2018 – 2020 Buliga a ocupat funcții de conducere în cadrul Corpului de Control al ministrului, iar din luna august 2020 și până în prezent, a ocupat funcția de director general adjunct în cadrul Direcției Generale Management Resurse Umane din M.A.I.

Fosta conducere a IPJ Bacău a fost demisă miercuri, în urma tragediei de la Onești. Vasile Oprișan și Adrian Tuluc au fost acuzați că au minimalizat amploarea situației și nu au acționat corespunzător, motiv pentru care au fost înlocuiți din funcții.

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …