Saturday , February 4 2023

Coliziune frontală între două mașini, la Dornesti. Două persoane încarcerate (FOTO)

UPDATE 2: Traficul a fost reluat in conditii normale in jurul orei 8.30

UPDATE: Echipajele de interventie au reusit descarcerarea celor doi raniti, fiind preluati de ambulante si transportati la UPU Suceava. unul dintre cei doi soferi raniti era inconstient, dar cu puls, cel de-al doilea fiind constient si cooperant.

Circulația este oprită pe DN 17A Rădăuți – Bălcăuți, între localitățile Dornești și Ratoș din județul Suceava, unde două mașini s-au ciocnit frontal, vineri dimineata in jurul orei 7.00. Soferii celor doua masini sunt raniti, fiind încarcerati.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulația rutieră este oprită pe DN 17A Rădăuți – Bălcăuți, între localitățile Dornești și Ratoș, unde a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Reprezentanții ISU Suceava spun că una dintre cele două victime este încarcerată și inconștientă.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …