Friday , February 3 2023

Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava are o nouă conducere

Postul de director al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Suceava a rămas vacant în urma decesului îndrăgitului profesor Renato Tronciu, care a condus unitatea de învățământ timp de opt ani, vreme în care atât elevii, cât și cadrele didactice au avut rezultate foarte bune.

Potrivit Inspectoratului școlar Județean Suceava, conducerea colegiului a fost preluată de directorul adjunct, prof. Gabriela Cazac. În locul său, a fost numită profesoara Laura Hacman, fost inspector școlar de științe socio-umane și cadru didactic cu o frumoasă carieră și reputație. ”Doamna Gabriela Cazac a fost numită director al colegiului, iar postul ei, de director adjunct, este acum ocupat de Laura Hacman, fost inspector școlar”, a precizat inspectorul școlar general adjunct Ioan Puiu.

Amintim că directorul Renato Tronciu, care suferea de boli asociate, a murit în Spitalul Județean Suceava, răpus de infecția cu COVID, la începutul lunii octombrie, după o luptă grea cu temutul virus, care a durat câteva săptămâni. (O. N.)
secretarasite

Vezi si

Vasile Andriciuc, primarul comunei Șcheia, reținut pentru abuz în serviciu

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus efectuarea în continuare a …