Wednesday , November 29 2023

VIDEO – FOTO. Cisternă cu GPL, implicată într-un accident la Cumpărătura. Două persoane au ajuns la spital

Vineri, în jurul orei 16.00, pe DN2 (E 85), pe raza localității Cumpărătura a avut loc un accident în care au fost implicate  o autocisterna si un autoturism.


Doua persoane, din autoturism, au fost transportate la spital, ambele constiente si cooperante.
La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, una de stingere si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Autocisterna transporta GPL, iar rezervorul cu combustibil al acesteia a fost spart, in urma evenimentului. Deoarece exista pericol de explozie, circulatia a fost blocata pe ambele sensuri, iar pompierii militari au luat toate masurile specifice de protectie (inclusiv cu perdea protectoare de apa). Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisterna si tractat in afara partii carosabile, iar pericolul de explozie a fost inlaturat. Un alt cap tractor va ajunge in zona si va prelua cisterna .

La ora 16.50, centrul Infotrafic estima reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Conform medicilor de UPU din cadrul Spitalului Judetean Suceava, cei doi raniti, un barbat si o femeie de aproximativ  50 de ani,  prezinta escoriatii, respectiv un traumatism la nivelul coloanei lombare, si nu necesitat internare.

Video, foto – ISU SUCEAVA

Vezi si

Aprinderea luminilor din Bradul de Crăciun, savurată de mii de suceveni (FOTO – VIDEO)

”Este o atmosferă foarte plăcută aici în piață și urmează ca toată luna decembrie să …