Wednesday , February 1 2023

VIDEO – FOTO. Cisternă cu GPL, implicată într-un accident la Cumpărătura. Două persoane au ajuns la spital

Vineri, în jurul orei 16.00, pe DN2 (E 85), pe raza localității Cumpărătura a avut loc un accident în care au fost implicate  o autocisterna si un autoturism.


Doua persoane, din autoturism, au fost transportate la spital, ambele constiente si cooperante.
La fața locului intervin pompierii militari, cu o autospeciala pentru descarcerare, una de stingere si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Autocisterna transporta GPL, iar rezervorul cu combustibil al acesteia a fost spart, in urma evenimentului. Deoarece exista pericol de explozie, circulatia a fost blocata pe ambele sensuri, iar pompierii militari au luat toate masurile specifice de protectie (inclusiv cu perdea protectoare de apa). Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisterna si tractat in afara partii carosabile, iar pericolul de explozie a fost inlaturat. Un alt cap tractor va ajunge in zona si va prelua cisterna .

La ora 16.50, centrul Infotrafic estima reluarea normală a circulației în 60 de minute.

Conform medicilor de UPU din cadrul Spitalului Judetean Suceava, cei doi raniti, un barbat si o femeie de aproximativ  50 de ani,  prezinta escoriatii, respectiv un traumatism la nivelul coloanei lombare, si nu necesitat internare.

Video, foto – ISU SUCEAVA

Vezi si

Sindicaliști din învățământul sucevean vor protesta azi în fața Guvernului pentru salarii decente

Azi, începând cu ora 12.00, circa 1.000 de sindicaliști din sistemul de învățământ vor picheta …