Friday , December 9 2022

Circulație întreruptă temporar pe DN 17A, la Sucevița, după ce șapte copaci au căzut pe șosea  

Traficul rutier a fost întrerupt temporar, marți după-amiază pe DN 17A, la Sucevița, după ce mai mulți copaci au căzut pe șosea, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Acesta a arătat că pompierii militari au intervenit pentru defrișarea și îndepărtarea a șapte arbori care au căzut pe carosabil la Sucevița și au blocat circulația. Totodată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a precizat că nu s-au înregistrat persoane rănite sau autovehicule avariate în zonă.

Potrivit lui Alin Găleată, arborii au căzut, cel mai probabil, din cauză că terenul a fost afectat de ploile din ultima perioadă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul pe DN 17A Rădăuți-Câmpulung Moldovenesc, la ieșirea din Sucevița, a fost oprit temporar pe ambele sensuri pentru a permite forțelor MAI să acționeze la eliberarea carosabilului.

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …