Saturday , December 3 2022

Cinci răniţi într-un carambol cu trei maşini, produs la intrarea în Suceava

Un şofer a lovit maşina din faţa sa, pe care a proiectat-o într-un taxi pe contrasens. Cei trei şoferi şi pasagerii din taxi au fost răniţi 2 accident

La data de 6 decembrie 2017, în jurul orei 20.20, Cristi Dumitru, de 39 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe DN2, în apropiere de intrarea în localitatea de domiciliu, din cauza vitezei neadaptate la ­caro­­sabilul umed a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen Golf condus în faţa sa de Ovidiu Brumă, de 31 de ani, tot din Suceava. În urma coliziunii, autovehiculul Volkswagen Golf a fost proiectat pe contrasens, fiind acroşat de taxiul Dacia Logan condus de Ioan Floarea, de 26 de ani, din comuna Drăgoieşti. Din impact, taxiul a părăsit carosabilul, oprindu-se în şanţul din dreapta drumului.

In urma accidentului a rezultat rănirea şoferilor, precum şi a pasagerilor din taxi, respectiv Lăcrămioara Muha, de 52 de ani, din oraşul Siret şi Iurie Teut. Soferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (D.Z.)

Vezi si

Peste 23,6 milioane de lei au încasat sucevenii care au cazat refugiați ucraineni

De la începutul războiului în Ucraina, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru …