Tuesday , September 27 2022

„Cetățeanul Centenarului” din municipiul Suceava a împlinit 104 ani (FOTO)

Miercuri, 5 mai, a fost sărbătorită cea mai în vârstă suceveancă, eveniment la care a fost prezent primarul Ion Lungu, așa cum a mai fost și în anii precedenți.

„Astăzi am sărbătorit cel mai în vârstă cetățean al orașului nostru, distinsa doamnă LUCEA BOHATEREȚ, care a împlinit onorabila vârstă de 104 ani. A fost o revedere emoționantă, nu ne-am mai văzut atât de des din cauza pandemiei. I-am urat La mulți ani, am închinat o cupă de șampanie, a suflat în lumânările din tort și a primit un ajutor financiar din partea municipalității. Ne rugăm la Dumnezeu să fie sănătoasă și anul viitor să o sărbătorim din nou”, a precizat primarul Ion Lungu într-o informare transmisă miercuri după-amiază.

Edilul a ținut să reamintească publicului câteva date despre cea care a fost sărbătorită ieri. „Doamna LUCEA BOHATEREȚ este Cetățean de Onoare al orașului nostru și a fost declarată, în anul 2018, „Cetățeanul Centenarului” de către Primăria Municipiului Suceava. Este un model pentru noi toți. RESPECT DIN PARTEA COMUNITĂȚII!”, a mai spus Ion Lungu. (D.P.)

 

Vezi si

Cele mai mari note la proba de interviu de luni au fost acordate candidatelor la funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava

Este vorba despre profesoarele Silvia Nuțu, candidata la postul de director, și Gabriela Cazac, care …